середа, 27 квітня 2016 р.

Топ-10 Найбільш популярні і багаті актори світу 2015

Безліч людей завжди мріяли бути професійними акторами чи актрисами. Ця робота відкриває безліч можливостей. Як правило, більшістьпопулярних акторівбагаті, знамениті люди, які можуть дозволити собі майже все. З цієї причини завжди буде звучати питання: «Хто найбагатший актор у світі ?» Щоб відповісти на нього ми, пропонуємо список Топ-10 найпопулярніші і багаті актори світу 2015.

10. Салман Хан – боллівудський актор

Салман Хан є однією з провідних зірок боллівуду. Не дивно бачити цього актора в топ-10 найбагатших акторів світу. Його власний капітал складає близько 200 млн. доларів. Серед інших Сламан Хан стає найбільш впливовим актором в боллівуді. Багато людей люблять його фільми.Стан 200 млн. доларів. Вік 49 років.

9. Уілл Сміт – голлівудський актор

Ще один багатющий актор у світі. Уілл Сміт визнаний голлівудський актор з великими професійними навичками. Має власний капітал близько 200 млн. доларів.Власник трьох премій Греммі. Він став дуже популярним завдяки своїм фільмам, таким як День Незалежності, Я робот, Погані хлопці, Люди в чорному.
Стан 215 млн. доларів. Вік 46 років.

8. Леонардо Ді Капріо – голлівудський актор

Леонардо Ді Капріо голлівудський актор найвідоміший на сьогодні актор у світі. Має капітал у 215 млн. доларів. Власник нерухомості в Малібу, Каліфорнія. Він став дуже популярним завдяки ролі в дивовижному фільмі Титанік, відомого в усьому світі.Стан 215 млн. доларів. Вік 40років. І це восьма сходинка серед найпопулярніших акторів світу 2015.

7. Сильвестр Сталлоне – голлівудський актор

Сильвестр Сталлоне популярний завдяки ролям у фільмах Рембо і Роккі. Власний капітал близько 275 млн. доларів. Крім акторської діяльності займається продюсерською роботою. Один з них, фільм Нестримні. Є особняк у Беверлі-Хіллз, Каліфорнія.Стан 275 млн. доларів. Вік 69 років.

6. Кіану Рівз – канадський актор

Власний капітал становить близько 350 млн. доларів. Добре відомий своєю роллю у фільмі Матриця. Фільм мав гарний успіх в прокаті в той час. Багато людей до сих пір люблять дивитися цей фільм.Стан 350 млн. доларів. Вік 50років.

5. Том Хенкс – голлівудський актор

Том Хенкс американський актор, продюсер і режисер. Його кар'єра завжди була цікава для більшості його прихильників. Том Хенкс отримав безліч нагород за свою роль професора у фільмі «Ангели і демони». Він також відомий по багатьом фільмам, таким як «Аполлон 13», «Код да Вінчі», «Спіймай мене, якщо зможеш», «Ізгой» та інших.Стан 390 млн. доларів. Вік 59 років. П'ятий у списку найбагатших і популярних акторів.

4. Джонні Депп – голлівудський актор

Джонні Депп, американський актор, режисер і продюсер. Неодноразовий номінант премії «Оскар». Популярність прийшла до нього завдяки фільми«Пірати Карибського моря», який залишається одним з успішних фільмів і сьогодні. Є власником виробничої компанії Infinitum Nihil, яке на сьогоднішній день випускає безліч популярних фільмів.Стан 450 млн. доларів. Вік 52року. Часто входив в список найкрасивіших чоловіків світу.

3. Том Круз – голлівудський актор

Дуже відомий актор, продюсер, режисер, сценарист і мультимільйонер. Брав участь у багатьох фільмах, таких як «Кращий стрілець», «Людина дощу», «Солдати невдачі». Володіє нерухомістю в Беверлі-Хілз, Каліфорнія.
Стан 480 млн. доларів, вік 53 роки. Бронза серед найпопулярніших акторів.

2. Шахрукх Кхан– боллівудський актор

Індійський кіноактор, продюсер і телеведучий. Також відомий як «король Боллівуду». Має власний капітал 600 млн. доларів. Таким чином він не тільки найбагатший актор, але й найбагатша актор у світі. Займається благодійністю. Бере участь у програмі всесвітньої спадщини ЮНЕСКО, в наданні допомоги дітям з бідних сімей у всьому світі.Стан 600 млн. доларів. Вік 49 років.

1. Джеррі Сайнфелд – американський актор

найпопулярніший і багатий актор світу 2015. Джеррі Сайнфелд народився 29 квітня 1954 року – американський комік, актор і письменник. Джеррі Сайнфелд найбагатший актор у світі, за станом на 820 млн. доларів. Володіє однією з найбільшою в світі колекцією автомобілів Porsche.Стан 820 млн. доларів. Вік 61рік.
Джерело:http://top-10.pp.ua

Немає коментарів:

Дописати коментар